onsdag den 7. december 2011

7. december–en gammel pralebog

Tak for alle hilsnerne i går.). Jeg havde en rigtig hyggelig aften sammen med nogle søde kollegaer. Som jeg skrev i går var vi på Chico's Cantina, maden var god men jeg syntes ikke Chico’s Cantina var helt så speciel som jeg havde hørt. Vi fik  FORRET - MEXICAN MICE (dybstegt jalapenos fyldt med cremeost) – WINGS OFF FIRE (stærke kyllingevinger stegt på trækulsgrill) – QUASADILLAS (ovnbagte hvedemelstortillas, fyldt med cheddarost, løg, tomat og guacamole). HOVEDRET – Andebryst Fajitas eller oksekøds fajitas  DESSERT – frugt der var vendt i  flødeskum med kahlua og serveres med vanilje is. Som I kan se ikke særligt julet, men det smagte godt, jeg måtte dog give op halvvejs, da jeg var mæt.

Og nu til lidt lidt scrap. Da jeg sad og kiggede billeder i går faldt jeg over en pralebog jeg lavede til drengenes farmor for  et par år siden( jeg var næsten lige begyndt at scrappe). Syntes det er sjovt at kigge på noget man har lavet en gang, og så se hvordan man har ændret sig til i dag. Farmor blev meget glad for den, men min ældste søn syntes ikke det var sejt med en blomst på hans side, men der var lige en eks. kærste til en af de andre der skulle skjules(mor tænkte sig ikke om:()

2009 07 07 0012009 07 07 0022009 07 07 0032009 07 07 0042009 07 07 0052009 07 07 0062009 07 07 007

Pu ha det blev et langt indlæg, men til dem af jer der stadig læser med, så rigtig god aften.

7 kommentarer:

 1. Jeg kan da godt forstå at farmor blev glad for den!
  God aften.

  SvarSlet
 2. Lækker pralebog, den kan jeg godt forstå, farmor blev rigtig glad for : )

  SvarSlet
 3. Mums det lyder lækkert alt det mad:-)
  En skøn pralebog og altid en dejlig gave.

  SvarSlet
 4. En skøn pralebog - ja, det er sjovt at se, hvordan man har udviklet sig gennem tiden.

  SvarSlet
 5. Den er da super fin... og JA vi har vist alle ændret stil fra vores første tiltag med scrap (fnis). Jeg har også lavet en pralebog til en af vores sønners svigermor. Det var altså også et hit.
  Hav en dejlig dag.

  SvarSlet
 6. Den er da flot. Og det er sjovt at se tilbage på tidl. arbejder. Og du skal sikkert ikke så langt tilbage...før det er sjovt. Det er min erfaring.

  Det er en rigtig flot bog, og gad vide om den ikke er brugt en del til formålet.

  Det lyder da som noget af en menu, I har været igennem . Jeg kan godt forstå, du måtte give op undervejs. Og så er det man ønsker, at man havde fået rester med hjem til dagen efter....hihi.

  SvarSlet