mandag den 5. december 2011

5. december og undskyld

Først vil jeg gerne undskylde at jegikke lige nåede på blog-rundfart i går, men jeg var helt tømt for energi, da vi kom hjem fra kasernen. Jeg vil prøve at indhente det i dag:0). Men jeg fik gjort reklame for OSH, og min mand har oprettet en lukket gruppe for de pårørende i Mikes gruppe, der har jeg lagt video-sekvensen om Charlie og OSH-kort ind, så de kunne se noget mere om OSH, og hvilken fantastisk kvinde der har startet det. Der er allerede kommet flere tilkendegivelser om at de syntes at det er godt:0).

I dag vil jeg vise et LO, som jeg har lavet til min ældste nieces album. Jeg fik skub af Jette C til at komme i gang med det:0). Men da jeg først fik startet gled det meget godt.2011-10-16 005

Kanten blev lavet med min dengang nye Marta Stewart punch. Min blog vil primært være med Lo’er af mine to yndlings niecer(har desværre kun to), indtil mine egne drenge har fået deres.

Kan I alle have en hyggelig aften, nu vil jeg på blog-rundfart.

7 kommentarer:

 1. Ih tak for de rosene ord. Men teksten lifter jeg til nogler billeder jeg har med sjove hatte. ses kh jette

  SvarSlet
 2. Synes det er helt i orden, man ikke når blogrundfarten hver dag ;-). Jeg har heller ikke selv været så flittig i weekenden (gæster). Men det er heldigvis hyggeligt at være afsted, og det nydes. Fint LO du har lavet, fedt at billederne passer så godt i farverne sammen, selvom der er nogle år i mellem dem ;-). Vi ses igen i morgen :-)

  SvarSlet
 3. Rigtig fint LO... og det ser bare SÅ lækkert ud med den bort (som jeg også har...) ;o)
  Fin titel til de sjove billeder. Godt du fik lavet lidt reklame for OSH...
  God aften til dig.

  SvarSlet
 4. Det er helt, OK at vi ikke når alle hver dag, for så kan det jo nemt blive et heldagsjob, men det er nu dejligt med kommentarer, synes jeg.
  Superflot og sjovt LO.

  SvarSlet
 5. Et skønt LO du har lavet.
  Ja OSH er en god ting.
  God mandag aften

  SvarSlet
 6. Flot layout og sikke spøjse fotos.
  Godt med reklame for OSH - for det er et utroligt arbejde Charlie gør.
  Jeg når bestemt heller ikke hele runden hver dag, for der er godt nok mange med i år. Og det virkelige liv trænger sig på.
  Dejligt - men anstrengende at juleblogge.

  SvarSlet
 7. Super god ide at lev et lukket forum for jer der har pårørende er skal og er afsted : )
  Dejligt med reklame for OSH det kan Charlie og Co bruge for det er en super god sag.
  Dejligt Lo du har fået lavet, du skal jo ikkestresse over ikke at å rundt på div blogge, det skal jo ære hyggeligt : ) jeg når heller ikke alle hver dag, men der er så meget andet der fylder.
  Rigtig god aften : )

  SvarSlet