mandag den 12. december 2011

12. december

I går bagte vi til den store guldmedalje, jeg er ikke engang sikker på at vi kan nå at spise det hele, inden det bliver for gammelt. Vi bagte 2 forskellige slags vaniliekranse, den ene med mandler i, så bagte vi nogle chili/cacao-kager og nogle kager med hakket chokolade i, og til sidst bagt vi nogle muffins som min mand kunne tage med på arbejde i dag. I får lige et par billeder af dagens produktion.

småkager  muffins

Jeg kunne også godt tænke mig at lave brunkager og pebernødder, men skal lige finde nogle gode opskrifter først. Har lidt kig på Mio’s opskrift på pebernødder:0).

I aften skal vi i Tivoli igen, sammen med begge drenge og  H’s familie og se “Crazy Christmas Cabaret”. Det glæder vi os meget til:0).

Kan I have en god dag.

8 kommentarer:

 1. Hold da op. Man skulle tro det var et billede fra en bager !
  Hvor er du flittig.
  God fornøjelse med Tivoli-tur igen.

  SvarSlet
 2. Er du vimmer... sikken en julebag... imponerende... =0)
  Og så... savle... ser det rigtig lækkert ud!
  God ny uge...

  SvarSlet
 3. Hold da op - der har rigtig været gang i bageriet. Jeg har kun bagt brunkager til nu, men har lige vredet omkring 100 store klejner der skal koges i morgen. :)

  SvarSlet
 4. Nøj hvor har du bagt meget mums : ) det ser vildt lækkert ud. Skker på i nok skal få spist dem alle, ellers er der helt sikkert nogle der vil hjælpe jer *G*
  Helt sikker på at du ikke komme til at fortryde hvis du bager efter min opskrift alle jeg kender har været vilde med dem, mit problem er at jeg aldrig har nok tihi...
  Sig til hvis du får dem bagt ikk : )
  Rigtig god aften her d12 dec.

  SvarSlet
 5. Uhhh hvor den ikke god cabareten? Jeg ville såååå gerne se den ;) Det ser vel nok godt ud med alle de kager... Men af samme grund som du nævner har jeg slet ikke bagt i år... Vi ville ikke nå at få det spist. Så jeg har nøjedes med at lave konfekt ;)

  SvarSlet
 6. Mums det ser godt ud:-)
  Mine vanille kranse er næsten væk...de var nok gode:-))
  jeg har en super opskrift på brunekager hvis du er interesseret??

  SvarSlet
 7. Det ser sørme lækkert ud!
  Var det en god tur i Tivoli.

  SvarSlet
 8. Jøsses en stor omgang småkager!! Det er da vist lige til en mavepine i julen :-) Kna iøvrigt godt forstå at du er glad for din røremaskine!!

  SvarSlet