torsdag den 8. december 2011

8. december

Så er der kun 16 dage tilbage til jul, og hold op hvor tiden går hurtigt. Jeg er vel nået at få købt halvdelen af julegaverne. I dag var jeg sammen med min ældste søn ude at købe lidt julegaver. Det var nu mest ham der fik købt, men så skal jeg jo selvfølgelig heller ikke stress rundt i sidste øjeblik for at hjælpe ham, som jeg har gjort de sidste par år. Vi havde et par rigtig hyggelige timer:-). Jeg fik også handlet ind, så jeg kan få lagt dej lørdag morgen, til store julebag på søndag. Det er faktisk ved at være mange år siden jeg sidste har julebagt, men nu skal den tration tilbage i vores lille familie. Hvad med jer, bager I og har i bagt i år?

Det bliver ikke et super langt indlæg, for jeg er gået i gange med nogle kort til OSH, som ligger og kalder på mig;0). Jeg skal også have lavet julekortene færdig til den nærmeste familie. Med det vejr vi har her, så er det da også kun vejr til at sidde og scrappe. Sad lige og så på billeder, og så fandt jeg dette billed som vi tog i vores have for et år siden.

2010 11 27_0003

Jeg tror vi alle kan huske hvor meget sne vi fik i julen sidste år, så er det trods alt bedre at vi får en enkelt storm.

Osh

Her det jeg pusler med, håber det ender med at blive til nogle kort, men er ikke så hurtig en scrapper, skal helst gå til og fra flere gange før jeg er tilfreds. Julekortene kan jeg desværre ikke vise jer, for jeg ved noget af min familie kigger med her.

Kan I alle have en varm og hyggelig aften i stormen.

2 kommentarer:

  1. Hvor lyder det hyggeligt med store bagedag. Og ja - jeg bager til jul, fast på programmet er brunkager og Gode Råd - og så skal der koges klejner - uhmmm....

    SvarSlet
  2. Store bagedag lyder hyggeligt. Jeg laver mere konfekt end bagning.

    SvarSlet