mandag den 3. december 2012

3. december – Adventsgave

Uha tiden går hurtigt, det er allerede d. 3. december, og jeg syntes at jeg mangler meget endnu, inden det bliver d. 24. I år har jeg fået adventgaver af min søde scrap-veninde Lene, og i går var der disse søde nisser i pakken.

2012-12-02 014

Jeg har kun nisser/pynt i hvid, sølv, grå eller sort i min stue, men nu fik Lene sneget lidt rødt ind, for nissepigen har røde bånd i håret.

Jeg er er også med i en gavekalender med scrapmadammerne/svenskerpigerne, men der kan jeg desværre ikke vise hvad jeg har fået, for det kan være de andre i gruppen ikke har åbnet de samme pakker. Men I skal da ikke helt snydes for at se pakkerne, først de pakker jeg havde lavet.

Pakker

Pakkerne måtte koste ca. 5 kroner, og det måtte ikke bare være noget, vi ikke selv gad have. Pakken til d. 24. december måtte koste 50,00:)

Her er et billede af da vi byttede gaver

Svenskerscrap

Og til sidst et billede af alle pakkerne, som jeg har lagt i en kurv. Det er så hyggeligt at starte morgenen med at pakke en gave op…..:)

2012-12-02 012 

og ja, jeg ved godt at kurven ikke passer i farverne til min stue, men jeg har ikke nået at få den spray-malet endnu;).

Kan I alle have en hyggelig aften, nu vil jeg på blog-rundfart.

3 kommentarer:

 1. Sikke da en masse pakker I har gang i. Det ser rigtig hyggeligt ud.
  Hvordan i alverden kan du klare at undgå rødt til julepynt i din stue....hihi. Det må da være svært.

  Ang billeder fra nettet: Jeg googler ord som Scrapbooking, vintage, free photos, christmas, Santa claus. eller Angel. Eller noget andet.
  Prøver at bytte rundt på ordene - så kommer der lidt andre ting frem.
  Så kigger jeg i billeder.
  Og så skal du bare se.....
  Derefter er det bare at lede rundt og så bruger jeg at gemme billede - og ikke downloade. De billeder der så er gode nok i opløsning bruger jeg - andet smider jeg væk igen.
  Jeg kan ikke sige nøjagtigt, hvor jeg lige har dagens billeder fra. Jeg tager bare fra de billeder jeg har gemt og laver et ark og printer ud.
  Prøv dig frem - og sig endelig til, hvis du skal have flere oplysninger.

  SvarSlet
 2. Skønne nisser du har fået i adventsgave.

  SvarSlet
 3. Hvor er de fine de nisser og hyggelig julekalender du har lavet med de fine købmandsposer og juletwine. =0) hilsen herfra

  SvarSlet