tirsdag den 31. januar 2012

Scrapweekend i Sverige

Som lovet i et tidligere indlæg kommer her lidt billeder fra en helt fantastisk scrap-weekend. Weekendscrap - Sverige

Det var bare så god en oplevelse, så hvis jeg kan komme med en anden gang, så gør jeg det. Tænk at være sammen med ni super inspirende og fantastisk søde kvinder i en hel weekend, hvor det bare gjaldt om at scrappe og hygge sig. Som I kan se på et af  billederne, skulle vi lave en hovedbeklædning (det havde lige været Margrethes jubilæum). Heidi (Sivsko) havde lavet en fantastisk kage, og Christina havde lavet Tirimisu(der var desværre ingen billeder af den), men den smagte utrolig godt. Charlotte havde lavet et rigtig godt kursus i små æsker (kommer nok til at lave et par stykker mere), og jeg var heldig at vinde et punch-sæt fra MS som vi havde brugt på kurset:):). Jeg vandt også nogle andre ting, men dem må I se senere. Anja og Charlotte havde lavet forskellige små konkurrencer, banko og happenings. Nogen var mere heldige end andre, vi nævner ingen navne……., men jeg fik vist min del:).

DSC_0100

Stinne blev “årets scrapsøster 2012”, og det er bare fuld fortjent. Stinne er altid frisk og smilende, og ALTID parat til at hjælpe og give gode råd.

Jeg vil gerne sige tusind tak for en dejlig weekend til alle dem der var med, men en særlig stor tak til Charlotte, Anja og Christina som havde arrangeret det hele.

5 kommentarer:

 1. wauh, det ser godt ud og lyder helt vildt fantastisk:-))

  SvarSlet
 2. Det ser godt nok festligt og hyggeligt ud.
  Og skønne scrapkvinder, lækker mad og så gevinster i større mængder....Hvor godt er det lige ?
  Skønne billeder.

  SvarSlet
 3. Det ser bare så hyggeligt ud, det må være skønt med sådan en weekend i "scrappens tegn". Ses vi på lørdag ?

  SvarSlet
 4. Det ser godt nok SUPER hyggeligt ud...
  I har vist MEGA hygget i MANGE timer ;o)
  Længe siden jeg har været på besøg, da jeg har været på ferie ;o)
  Måske ses vi i morgen?

  SvarSlet