fredag den 27. juli 2012

Så kom dagen endelig….

Så kom dagen endelig som vi har talt ned til de sidste 5 måneder….. I dag kommer Mike hjem fra Afganistan, og vi skal lige om lidt af sted til Roskilde lufthavn. Jeg kan slet ikke beskrive hvilke følelser der kører rundt lige nu, er bare så glad i låget:o)… (et udtryk STI bruger tit)

I får lige et billede af Mike fra den anden dag, da de fik medaljer i Camp Bastian

4. deling

Det er Mike der står først:o).

Vil også gerne sige tusind tak for alle jeres hilsner, tanker og kram gennem de sidste 5 måneder, det har både hjulpet og varmet meget. Nu skal der nok komme noget på bloggen igen, har fået scrappet lidt den sidste uges tid.

Kan I alle have en fantastisk dag, og nyd nu den sidste rigtige sommerdag i denne omgang.

8 kommentarer:

 1. Kære Bettina.
  På ALLE måder en skøn dag... hvor er jeg glad på dine vegne for at I er nået så langt. Godt at det er gået godt og dejligt at få ham hjem igen ;o)
  Jeg ønsker dig en rigtig god dag... NYD DET.
  Kram

  SvarSlet
 2. Hvor er det dejligt for jer, at ventetiden nu er ved at være forbi. NU kan I begynde på en frisk igen - uden den klump i maven.
  Nyd dagen, og nyd din store (flotte) dreng.

  Knus til dig fra Annette

  SvarSlet
 3. Det må være en stor og bevægende dag for dig, som du aldrig glemmer. Nu er det "overstået". Dejligt. Kan i have en rigtig god dag!
  hilsen
  Katharina

  SvarSlet
 4. VELKOMMEN HJEM Mike og tak fordi du delte hans hjemkomst med OSH i morges. Har tænkt så meget på jer og deler din glæde. Og så må jeg da lige sige at det var et pænt, ungt menneske I sendte afsted men en flot, voksen mand I fik retur. Fifty kunne næsten ikke kende ham på billedet. Nyd at hverdagen er på vej tilbage igen nu og pas godt på hinanden. KH herfra

  SvarSlet
 5. Suk...hvad skal jeg sige ? Jeg er så glad, så glad og jeg er HELT sikker på at du er let som en fjer i disse dage. Jeg glæder mig til vi ses igen ;-) Knus

  SvarSlet
 6. Så kan I endlig slappe af.
  Det var hyggeligt lige at hilse på dig igen.

  SvarSlet
 7. Dejligt dejligt og ja glad i låget er da helt sikkert :))

  SvarSlet
 8. kære Bettina

  Skønt at læse at Mike er tilbage på dansk jord - i har begge været i mine tanker og jeg kan sagtens forstå hvilken lettelse det er at han nu er tilbage i danmark. knus

  SvarSlet