mandag den 9. april 2012

Længe siden….

Puha det er meget længe siden jeg har blogget, både på min egen blog, men så sandelig også på alle andres. Jeg syntes bare ikke lige tiden og overskuddet har været til det. Først var det tiden op til Mike tog af sted, hvor det for os bare galt om at være så meget sammen som muligt. Dagen hvor Mike tog af sted gik godt, men jeg syntes det var rigtig rigtig hårdt, så hvis der er nogen der har hørt om oversvømmelser omkring Roskilde Lufthavn d. 21. marts , så var det fordi 4. deling fra hold 13 tog af sted den dag.

2012-03-21 050

De er kommet godt derned og kom meget hurtig ud på deres opgave. Vi har heldigvis hørt fra ham flere gange, en af gangene kunne jeg godt have undværet. Mike var blevet ramt af en kniv i armen, men heldigvis ikke alvorligt. Han er blevet syet, efter en uges hvile, er han i fuld gang igen:). Men hold op det tog hårdt på moren;). Jeg har heldigvis en masse gode kollegaer og veninder, der er super gode til bare lige at give et kram…

Nå men det her jo en scrap-blog så jeg må hellere vise lidt af det jeg har lavet, for lidt er det blevet til. Først vil jeg vise et LO, jeg lavede da jeg var til maraton scrap hos Love2Scrap lørdag d. 24. marts. Det var rigtig hyggeligt, og helt sikkert ikke sidst gang jeg gør det :).

 Guldpigerne

Ordet “Guld” er 6 stykker karton der er limet sammen og bagefter embosset med grov guld Utee. Jeg har brugt Stain til “splashene”, og stemplerne har jeg lånt af Sti, men de er på vej til mig:-).

Jeg har en masse quickutz, som jeg ikke får brugt nok, så enten skulle jeg begynde at bruge dem eller også skulle jeg sælge dem. Så de blev slæbt med på campingferien i påsken, og jeg fik da brugt nogle af dem:-).

Pirat kort

Regner med at de ryger i bunken til OSH, jeg havde sat mig et mål om at jeg helst skulle aflevere 50 kort til OSH til SAM, og det er jo næste weekend, så jeg begynder at have lidt travlt.

Ups, det blev et langt indlæg, for jer der stadig er med, så rigtig god 2. påskedag.

5 kommentarer:

 1. Jamen... det er da ikke svært at forstå at du tænker...!! ;o)
  Godt han blev lappet sammen og er klar igen...
  Super fine til lykke kort du har lavet... de bliver da et hit i kasserne...
  Jamen vi ses til SAM... ;o)
  God ny uge til dig...

  SvarSlet
 2. sikke en forskrækelse ang. Mike Håber du og gemalen er overpå igen.
  og så, sikken masse du har lavet. glæder mig til morgen.ses knus

  SvarSlet
 3. Puhaaaa. Jeg kan godt forstå dine tanker omkring din søns afrejse. Det må være afsindig hårdt, og de dumme tanker kan være svære at holde på afstand. Gode kolleger og andre i samme situation er guld værd for dig/jer. For et kram er nok den bedste hjælp.

  Rigtig fint layout med guldpigerne - og fede stempler. Kan godt forstå du har bestilt.
  Skønne, skønne kort til OSH. Og de QK fortjener da at komme frem i dagens lys.
  God ny hverdagsuge.

  SvarSlet
 4. Ouuuu...sikke en forskrækkelse, jeg håber da at det var et internt uheld og ikke én der VILLE stikke med en kniv ? Søde kort du har fået lavet. Glæder mig til vi ses i weekenden ;-)

  SvarSlet
 5. Det har ikke været en nem dag at komme igennem da i skulle sige farvel, py.... Sikke en kæmpe chok , at han kom til skade der nede, men hvor er det dejligt at høre at han er helt frisk igen.
  Godt at du har mange der kan støtte op om dig i denne tid,
  Sikke vildt skønne kort du har lavet, de bliver sikkert revet væk, dejligt Lo : )
  Vi ses helt sikkert i weekenden : )
  Rigtig god uge knus

  SvarSlet