tirsdag den 22. november 2011

Bedre sent end aldrig…..

Har slet ikke fået lagt noget ind på bloggen fra Scrap a Mania, som jeg var til d.  5. november 2011. Jeg havde glædet mig rigtig længe til at deltage, for desværre kunne jeg ikke være med til convention, da min ældste søn havde fødselsdag.

Det var en rigtig dejlig dag, med en masse søde mennesker og en hel masse indtryk. Det blev også en dag som jeg ALDRIG nogensinde vil glemme. Jeg havde gennem et stykke tid gået med nogle tanker om hvordan jeg kunne skabe mere opmærksomhed om et kanon godt projekt, som jeg syntes OSH  (operation skriv hjem) er. Jeg kom frem til at jeg sammen med min yngste søn, som skal til Afghanistan til marts i 5 måneder som soldat, vill fortælle hvad OSH betyder for os og hvor taknemmelige vi er for at så mange scrapper vil donorere kort, så vi pårørende herhjemme kan få en hilsen fra vores soldater ude i verden. Så sammen med Mike, som var så sød at komme i sin ørken uniform, prøvede jeg at fortælle alle i hallen, mellem tårer og snøft, hvor glade vi er for det kæmpe kæmpe store arbejde Charlie gør for OSH, og at vi håbede at endnu flere vil lave kort, og  give dem til OSH. Puha det var hårdt…., men det var dejligt at så mange både kendte og ukendte kom hen bagefter og snakkede.

Scrapamania

Her er en lille collage fra SAM med billeder af mine nye indkøb, fik endelig købt mig en “trillerøv vogn” ;o). Lidt smash ting, så jeg kan skrive om vores storbyferier, og et nyt underlag med magneter. Her er også et par billeder af 3 rigtig rigtig søde piger (Rikke, Jette og Lene), jeg sad sammen med.  Samt to billeder af min “lille” søn( dem har jeg tyvstjålet fra Charlie, da mine egne ikke var blevet så gode).

 

2011-11-22 001

Her et LO af min yngste niece som længe har drillet mig, og havde det været for STI fra Love2scrap, så lå det nok stadig inde bagerst i mit skab. Tusind tak STI, for alle dine gode råd.

2 kommentarer:

  1. Super sødt LO... og godt gået at få sagt det du gjorde til SAM. Du var ikke den eneste med våde øjne ;o)

    SvarSlet
  2. Nej, jeg tror samtlige mødre i hallen havde våde øjne:)
    Dit Lo er blevet supergodt, dejligt afstemte farver der passer flot til billedet. Og så hyggeligt du ku bruge vejledningén:))

    SvarSlet